Lokala nyheterLokala föreningsnyheterPolisen Skåne

Parkeringsplats.

Pressmeddelanden

Mynewsdesk 2019-08-14
Pressinbjudan: Vi utmanar bilden av vad ett idrottsgymnasium är
Fredag den 16 augusti kl. 13.00 håller Osby kommun och B Innovation presskonferens på Ekbackeskolan i Osby för att berätta om samarbetet kring en helt ny idrottsprofil. Deltar gör representanter från Osby kommun, Johanna Bergman och Niclas Blomkvist från B Innovation samt Ekbackeskolans instruktörer David Bergkvist, Johanna Rasmussen, Benny Johansson, Shannon Lynn.

Mynewsdesk 2019-07-25
Kommunen avråder från bad i västra delarna av Osbysjön och Immeln
På grund av algblomning avråder Osby kommun från att bada i den västra delen av Osbysjön vid området kring spegeldammen samt västra delen av sjön Immeln. Var uppmärksam även i andra delar av sjön då algblomningen kan sprida sig. Algen kan producera gifter som kan ge olika typer av besvär.

Mynewsdesk 2019-07-17
Påskrivet och klart för ny fotbollssatsning
Nu är det äntligen påskrivet och klart med en fortsättning på fotbollssatsningen. Osby kommun har skrivit avtal med B Innovation AB som samarbetar med fotbollsklubbarna Kalmar FF, Mjällby AIF, Ängelholms FF, Vittsjö GIK och Kristianstads DFF.

Mynewsdesk 2019-07-09
Ekstrands presenterar ytterdörr med ribbor – Värmdö 390
Ekstrands presenterar en ny dörrdesign med ribbor och integrerat fönster. Vi kallar modellen Värmdö 390. Den kan levereras med ribbor i massiv ek eller värmebehandlad ädelek. Dolda infästningar samt kontrasten mellan glaset och de massiva ekribborna skapar en exklusiv känsla.

Mynewsdesk 2019-07-09
Ekstrands presenterar sidoljus med steppat spegelglas
Ekstrands lanserar ett modernt sidoljus med steppat glas. På utsidan går glaset över karmen på både sidoljuset och ytterdörren, vilket skapar ett modernt och minimalistiskt utseende.

Mynewsdesk 2019-06-17
Ekstrands presenterar innerdörrar med marmoreffekt
Marmor är ett tidlöst material som åter har blivit populärt i skandinavisk inredning. Ekstrands nya innerdörrar med högblank marmoreffekt skapar en exklusiv känsla. Välj mellan tre olika nyansvariationer av marmor.

Mynewsdesk 2019-06-10
Invigning till bygget av ny förskola i Osby
Bygget av ny förskola i Osby är i full gång. Måndag 10 juni kl. 11:30 samlas barn, medarbetare, politiker och Skanska vid byggplatsen för att fira med korvgrillning.

Mynewsdesk 2019-05-23
En av Sveriges främsta centrumutvecklare
Jimmy Ekborg, centrumledare i Osby kommun är en av Sveriges främsta centrumutvecklare. På onsdagen korades Årets Centrumutvecklare 2019 där Osby tävlade mot Halmstad och Helsingborg.

Mynewsdesk 2019-05-21
Bra dialog runt företagsklimatet
På tisdagsmorgonen samlades företagare, tjänstemän och politiker för att prata företagsklimat och ta del av resultat från Svenskt Näringslivs senaste undersökning. Det sammanfattande omdömet från företagarna visar en förbättring från 2,67 från föregående år till 2,85 i år på en sexgradig skala.

Mynewsdesk 2019-05-16
Stor tunnelmålning tar form i Osby
Osby kommun satsar på att lyfta centrum genom att göra tunneln under järnvägen i Osby till en mer välkomnande plats som är levande, trygg och trivsam. Detta görs genom en stor väggmålning vars motiv inspireras av Osbys lekfullhet och närheten till naturen och tåg. Anlitad för uppdraget är illustratören och mönsterformgivaren Nelly Nilsson Nyberg.