Media

Swanson´s Travel - företagspresentation

Swanson´s Travel är en researrangör som är specialiserad på resor till i första hand USA och Nordamerika. De är störst i Skandinavien på rundresor och släktresor till Amerika och dessutom skräddarsyr de resor efter kundens önskemål. Förutom direkt hos Swanson´s kan resorna köpas via resebyråer tillhörande Svenska Resebyråföreningen, SRF.

Swanson´s huvudkontor i Osby är utformat som en liten westernstad med saloon, hotell, telegraf, fängelse, smedja och en pallisad och kallas Fort Swanson. De har även ett vagnmuseum med bland annat en äkta prärievagn och en autentisk diligens. I videon ovan presenteras företaget som startades 1978 av Tommy Swanson som fortfarande äger och driver företaget.

Första lördagen i mars varje år har Swanson's en Amerikadag i Osby. Under dagen kan den som är intresserad av att resa till USA lyssna på föredrag och träffa många representanter från USA:s turistmyndigheter. Swanson´s personal finns förstås också på plats men även flygbolag, kryssningsrederier, biluthyrningsfirmor med flera.

Glenn Wish & Dönabergapojkarna på Swanson's Amerikadag 2013

Amerikadagen 2013 rockade Glenn Wish och Dönabergapojkarna loss i saloonen på Fort Swanson. Bland annat spelades välkända Jailhouse Rock och Blue Suede Shoes.

Tommy Cash på Swanson's Amerikadag 2012

Amerikadagen 2012 uppträdde Tommy Cash, bror till countrylegendaren Johnny Cash, i Fort Swansons saloon. I videon ovan sjunger han låten I Still Miss Someone.